Lakásfelújítási támogatás program

Igényeljen Ön is lakásfelújítási támogatást, és valamely termékünk vásárlása és telepítése esetén visszaigényelheti a berendezés árának és a munkaköltségek 50%-át!
 
Egy legfeljebb hárommillió forintos, lakásfelújításra fordítható támogatásra tehetnek szert a gyermeket nevelő családok. Ezen támogatás fordítható egy adott berendezés, vagy rendszer vásárlására és a szerelés költségeire is egyaránt.
 
Ez a támogatás felhasználható többek között az alábbiakra:
  • fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje
  • klímaberendezés beépítése, cseréje
  • hővisszanyerős szellőztető telepítése
  • használati melegvíz rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását is.

 

A részletes tájékoztatás példákkal magyarázva innen érhető el az elszámolást végző Magyar Állakincstár hivatalos oldaláról.

 

 

Az alábbiakban szeretnénk bemutatni termék kínálatunkat, melyekre igényelhető a lakásfelújítási támogatás:
Tekno Point rejtett kültéri egységgel
rendelkező klímaberendezések

A világon egyedülálló megoldás - rejtett klímatelepítés lakóépületeknél és műemlékeknél, melyeket csak a Tekno Point és partnerei alkalmaznak!

A rejtett légkondicionálás az esztétikai problémákat hivatott megoldani, a kültéri klímaberendezés "láthatatlan" marad. Megoldást nyújtanak azon helyeken, épületekben, ahol a hagyományos rendszer nem kivitelezhető.

 
Carrier lakossági légkondicionálók

A Carrier fűtő- és légkondicionáló rendszerek megbízhatóak, energiahatékonyak, csendes működés jellemzi őket és állandó kényelmet nyújtanak otthonok millióinak.

A beltéri egységek tökéletesen ötvözik az esztétikát és a technológiát. Diszkrét megjelenésükkel, harmonikus kialakításukkal és rendkívül kompakt méreteikkel tökéletesen beleolvadnak minden otthoni dekorációba.
 
Skyworth klímaberendezések

A Skyworth a természetesség érzését biztosítja termékeivel, minimalista és egyszerű, letisztult kialakításukkal. 

Vásárlóink számára nem csak a legmagasabb szintű minőséget biztosítjuk klímaberendezéseink terén, hanem környezetük komfort- és minőség szintjét is optimálisabbá tesszük..

 

 
Ariston Nimbus NET hőszivattyúk

A NIMBUS NET termékcsalád hőszivattyúi tervezésüket és gyártásukat tekintve is teljes mértékben Ariston termékek. A termékskálán megtalálhatók a monoblokkos és split berendezések.

 Helyiségfűtés, hűtés és használati melegvíz készítés. Gyárilag beépített WIFI csatlakozási lehetőség és a rendszer maximális szabályozhatósága, akár távszabályzással is.
 
 
Aertecnica TUBO központi porszívók

A TUBÒ egy központi porszívó rendszer. Padlóra szerelt tömlőkből, fali aljzatokból és egy külön helyiségben elhelyezett központi vákuumegységből áll, amelybe a felporszívózott por kerül.

Ennek a rendszernek köszönhetően nem kerülnek a levegőbe többek között a baktériumok és a mikropor szemcsék, az allergia és a légzőszervi megbetegedések fő okai.
 
Elicent szellőztetők

Komplex szellőzéstechnikai megoldások épületekre.

Centralizált és decentralizált hővisszanyerők, axiális és centrifugális lakossági, illetve ipari ventilátorok. Légfüggönyök, fűtési és higiéniai termékek.
Kérjen ajánlatot cégünktől! Segítünk kiválasztani az optimális berendezést, illetve segítünk az állami támogatás igénybevételével kapcsolatosan is!