Bemutatkozás

Tekno Point Kft. 26 éve üzemel a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére.

Fő tevékenységi köre a klíma – légtechnika. Ezek mellett még központi porelszívással, háztartási és ipari ventillátorral és kapuautomatizálással foglalkozik.

Nagy raktárkészlettel, bemutató teremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásainkra, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

Az értékesítés több csatornán keresztül folyik, ez garantálja széleskörű piaci jelenlétünket. Következetes vállalati stratégiát folytatunk, mely nem a rövidtávú siker elérésére irányul 

Kereskedelmi tevékenységünk alap-ját az olasz gyártókkal való követlen kapcsolat, és a hazai viszont-eladói hálózaton keresztül történő nagykereskedelmi értékesítés képezi.

Tekno Point széleskörű szolgáltatásokat biztosít ügyfeleinek.

A termék betervezésének, kiválasztásának első pillanatától a vásárlásig, sőt az azt követő időszakban is figyelemmel követjük ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy partnereink számára a komfort mindennapjaik részévé váljon, emelje életszínvonalukat. Meggyőződésünk, hogy a mai vásárlói igények nem egy termék megvásárlására irányulnak, hanem egy működőképes rendszert céloznak meg, mely elvárásaiknak megfelel.

 

Tekno Point légkondicionáló rendszerek: minőségi és technológiai szempontból is a legjobb megoldást nyújtják lakossági és kereskedelmi használatra egyaránt. Speciális rejtett klímaberendezéseinkkel megoldást nyújtunk azon helyeken, épületekben, ahol a hagyományos rendszer nem kivitelezhető

Szellőzés technika: a Tekno Point kft által forgalmazott minőségi átfogó szellőzés technikai rendszerek hozzájárulnak a jobb levegőminőség eléréséhez a lakó-, kereskedelmi- és ipari egységekben , szem előtt tartva az energiatakarékos megoldásokat.

Kaputechnika: teljes körű kapuautomatika forgalmazása, telepítése azon megrendelőink számára, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot, designt, és az egyszerű szerelhetőséget.

Központi porszívó: háztartási és ipari  porszívóink a zárt rendszerünknél fogva a legjobb megoldás az allergiamentes környezet kialakítására. Költség hatékony, nagy szívóerő, csendes, kényelmes használat, ingatlan értéknövelő.