Szolgáltatásaink

Tisztelt Érdeklődő!
 
Garanciális igényét vagy egyéb meghibásodást a nálunk vásárolt termékekkel kapcsolatban az alábbi linken található űrlap kitöltésével jelentheti be:
 
Ön szerint szükséges-e a klíma telepítés előtt a helyszíni felmérés?
A mi tapasztalatunk szerint, egyértelműen IGEN! Az alábbi írásunkból meggyőződhet Ön is, hogy miért...
 
Több mint két évtizedes telepítési gyakorlatunk alapján, 6 pontban foglalhatnánk össze azt a jól bevált módszert, amely a sikeres klímatelepítéshez szükséges úgy, hogy az Önnek a legnagyobb megelégedettséget okozza:
 
1. díjmentes helyszíni felmérés,
2. szaktanácsadás,
3. személyre szabott árajánlat adás,
4. szakszerű telepítés,
5. egyedi megoldások kivitelezése,
6. akár 5 év garancia biztosítása.
 
Nézzük ezeket részletesen az alábbiakban!
 
1. Díjmentes helyszíni felmérés.
Egyáltalán, fontos a klíma-szerelés előtt a helyszíni felmérés? Igen!
A helyszíni felmérés fontos, hiszen minden lakás, ház, épület, iroda más és más. Nagyon fontos megismerni a helyszíni adottságokat, az épület elhelyezkedését, a szigetelését, az üvegfelületek nagyságát, hogy pontosan megállapíthassuk a hőtermelés mennyiségét. Fontos, hogy hűtéstechnikailag és egészségügyileg is a legmegfelelőbb helyre kerüljenek a klíma berendezések, és ezzel párhuzamosan figyelembe kell venni a belső bútorzatot, valamint az ügyfél kívánságait is. 
Igény szerint meg tudjuk oldani a por-, a pollen- és a baktérium-szűrést is, a klíma berendezéseink nagy hatásfokú szűrőrendszereivel. 
Fontosnak tartjuk, hogy a költséghatékonyságot is szem előtt tartva válasszuk ki a klímaberendezés teljesítményét, a kültéri- és a beltéri- egységek elhelyezését. Tudvalevő, hogy minél rövidebb a csövezés, annál olcsóbban hozható ki a klíma rendszer.
Meg kell ismernünk az épület elektromos hálózatának terhelhetőségét a klímaberendezés tápellátása miatt. A kondenzvíz elvezetésének nyomvonalát is ki kell jelölnünk úgy a hűtés, mind fűtés üzemmódhoz alkalmazkodva.
Cégünk ingyenes szolgáltatásként vállalja, a fent leírtak figyelembevételével, a díjmentes helyszíni felmérést, a 2. pontban leírt szaktanácsadást, valamint árajánlatot is készítünk Önnek.  Szeretnénk a kedves Megrendelő számára egy kellemes, egészséges, komfortos életteret biztosítani. Tapasztalataink alapján, a legmagasabb színvonalon tudjuk mindezt kivitelezni az Ön számára. 
Kérje az ingyenes klíma felmérést és hívja szakemberünket az alábbi telefonszámon:
06-20-534-93-93
 
2. Szaktanácsadás
Mindezek figyelembe vételével a helyszínen felvázoljuk az általunk ajánlott berendezést, műszaki paramétereit és az optimális telepítés részleteit.
Amennyiben szükséges, tervezői segédletet is biztosítunk a kivitelezhetőséghez. Elmagyarázzuk, itt a legutolsó pont után írásban is Önnek, hogy milyen a jó klíma berendezés és milyen szempontokat célszerű figyelembe venni a kiválasztáskor. 
 
3. Személyre szabott árajánlat adás
A helyszíni felmérés, valamint a megrendelő igényei alapján, szakszerűen elkészítjük az árajánlatot, amelyet 24 – 48 órán belül megküldünk Önnek. Forduljon bizalommal hozzánk, ha ennek alapján még további kérdései merülnének fel.
 
4. Szakszerű telepítés
A klímaberendezés kiválasztása után ez az egyik legfontosabb pont. Az épület megóvása, a tisztaság biztosítása és a klímaberendezések élettartamának megnyújtása miatt fontos, hogy szakszervizünk végezze a telepítést szakmailag felkészült szakemberek, megfelelő szerszámok és műszerek segítségével.
Büszkén kijelenthetjük, hogy az utóbbi 10 évben összeszokott szakembergárdánk telepítő- és  karbantartó-munkáját megrendelőink nagy elismeréssel nyugtázták, hangot adva maximális elégedettségüknek. 
 
5. Egyedi megoldások kivitelezése
Olyan épületekben (belvárosi házak, műemlék épületek, stb.), ahol más klímás cégek nem tudták megoldani a klímatizálást, ott nekünk több megoldási javaslatunk is van. Ezek a megoldások és berendezések kizárólag a Tekno Point Kft. tulajdonában léteznek. Ismerje meg ezeket a lehetőségeket weboldalunkon a „Rejtett klímaberendezések” címszó alatt itt:
 
6. Akár 5 év garancia
Az általunk forgalmazott és telepített berendezésekre akár 5 év teljes körű garanciát biztosítunk megfelelő karbantartás mellett.
 
És végül, de nem utolsó sorban egy fontos kérdés, amely biztosan hasznos lesz Önnek, mielőtt belevágna helyiségeinek a klímatizálásába::
 
Miről ismerjük meg a jó klíma berendezést? 
 
A jó klímaberendezés az, ami észrevétlenül teszi a dolgát sok éven keresztül. Ahhoz, hogy otthonunkban tudjunk pihenni, ellazulni, vagy a munkahelyünkön figyelemelterelés nélkül koncentrálhassunk a feladatunkra, komfortosan kell éreznünk magunkat.
Az a jó készülék, amiről elfeledkezünk, észre sem vesszük, hogy egyáltalán helységben van, mert jól érezzük magunkat. A jó klímaberendezés esztétikailag is, és műszakilag is megfelel az elvárásainknak. 
A jó klímaberendezés minőségi anyagokból van összeszerelve. Megfelelő karbantartással minimum 8-12 évig működik, és kellemes komfortot biztosít. A sohasem hallott márkájú szuperolcsó, „csak most, csak Önnek” klímakészülék nagy valószínűséggel nem felel meg a minőségi kritériumoknak. Még akár a legmárkásabb készülék használata is kockázatos lehet, ha nincs mögötte országos szervizhálózat. Klímaberendezést választásánál, felejtse el az összes ismeretlen nevű készüléket, inkább kérjen tanácsot tapasztalt szakembereinktől.
Többen jártak már úgy, hogy egy internetes áruházban a legjobb árú klímát megrendelték, majd egy helyi szakemberrel felszereltették a nappaliba félmilliós bőr ülőgarnitúra fölé. Később azon bosszankodtak, hogy a beltéri egység burkolata hullámos, 2-3 centiméternyire eláll a faltól, és hogy csúnya. Többnyire 2-3 év elteltével derül ki, hogy az igénytelen műanyagból gyártott burkolat, ami új korában vakító fehér volt, besárgul, esetleg hajszálrepedések keletkeznek rajta. Így könnyen válhat mindennapi bosszúság tárgyává, ellenséggé, hiszen a pillantásunk gyakran téved majd a nem igazán esztétikus, néha zajos „szobadíszünkre”.
A kültéri egység hasonló bosszúságot okozhat, ha azt látjuk, hogy 1-2 év után leválik a burkolatról a festék vagy egyre hangosabban zörög-hörög a gép működés közben. A készülék meghibásodása esetén, a webáruházat sokszor hiába üldözzük a garancia miatt. A szakember legfeljebb a csak a szerelésért vonható felelősségre, hiszen a gépet nem ő hozta.
A legjobb klímaberendezés is csak szakszerű felszerelés mellett fog Önnek hosszú távon kellemes környezetet biztosítani. A jó klímaszerelő tapasztalt és alapossága mellett bátran használja a minőségi szerszámkészletet is (pl. vákuumszivattyú, tömlők, nyomásmérők stb.) Egy viharos gyorsaságú, szakszerűtlen szerelés akár harmadára, negyedére csökkentheti a készülék élettartamát, teljesítménycsökkenés, zajosabb működés lehet a következménye. Ez esetben a klímaberendezés épphogy kibírja a 2-3 év garancia időt, és utána tönkremegy, a tulajdonos nem kis bosszúságára.
Ezt mind elkerülheti, ha minőségi klímaberendezést szereltet, hozzáértő, tapasztalt szerelőink igénybevételével. Ebben cégünk maximálisan tud Önnek segíteni!