Bemutatkozás

Tekno Point Kft. 26 éve üzemel a magyar piacon. Cégünk kivitelezéssel és kereskedelemmel áll megrendelői rendelkezésére.

Fő tevékenységi körünk a klíma – légtechnika. Ezek mellett még központi porelszívással, háztartási és ipari ventillátorral és kapuautomatizálással foglalkozunk.

Nagy raktárkészlettel, bemutatóteremmel és saját szervizzel rendelkezünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szolgáltatásainkra, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

Az értékesítés több csatornán keresztül folyik, ez garantálja széleskörű piaci jelenlétünket. Következetes vállalati stratégiát folytatunk, mely nem a rövidtávú siker elérésére irányul. 

Kereskedelmi tevékenységünk alapját az olasz gyártókkal való közvetlen kapcsolat, és a hazai viszonteladói hálózaton keresztül történő nagykereskedelmi értékesítés képezi.

Tekno Point széleskörű szolgáltatásokat biztosít ügyfeleinek.

A termék betervezésének, kiválasztásának első pillanatától a vásárlásig, sőt az azt követő időszakban is figyelemmel követjük ügyfeleink igényeit. Célunk, hogy partnereink számára a komfort mindennapjaik részévé váljon, emelje életszínvonalukat. Meggyőződésünk, hogy a mai vásárlói igények nem egy termék megvásárlására irányulnak, hanem egy működőképes rendszert céloznak meg, mely elvárásaiknak megfelel.

 

Tekno Point légkondicionáló rendszerek: minőségi és technológiai szempontból is a legjobb megoldást nyújtják lakossági és kereskedelmi használatra egyaránt. Speciális rejtett klímaberendezéseinkkel megoldást nyújtunk azon helyeken, épületekben, ahol a hagyományos rendszer nem kivitelezhető.

Szellőzéstechnika: a Tekno Point Klíma Kft. által forgalmazott minőségi átfogó szellőzéstechnikai rendszerek hozzájárulnak a jobb levegőminőség eléréséhez a lakó-, kereskedelmi- és ipari egységekben, szem előtt tartva az energiatakarékos megoldásokat.

Kapuautomatika: teljeskörű kapumozgató-rendszerek forgalmazása, telepítése azon megrendelőink számára, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot, designt, és az egyszerű szerelhetőséget.

Központi porszívó: háztartási és ipari porszívóink a zárt rendszerüknél fogva a legjobb megoldást nyújtják az allergiamentes környezet kialakítására. Költséghatékony, nagy szívóerővel rendelkezik, használata csendes és kényelmes, növeli az ingatlan értékét.