Igényeljen ózongenerátoros karbantartást!

Igényeljen tőlünk ózongenerátoros fertőtlenítést!

 

Ózontechnológiával a fertőzések ellen

Az ózon alkalmazása új lehetőségeket nyújt a levegőtisztítás, fertőtlenítés területén. Gáz halmazállapotának köszönhetően a kezelni kívánt terület minden pontjába eljut. Előállítását az ózongenerátorok végzik, tehát a fertőtlenítés környezetbarát módon zajlik. Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Semlegesíti a baktériumokat és a kellemetlen szagokat is, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó, mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben és különböző felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segitség. Az ózongázzal történő kezelés során nincs szükség semmilyen vegyszerre.

 

Hogyan működik az ózongenerátor?

Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózonmolekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely soràn ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss, oxigén-dús levegő.

 

Milyen területeken alkalmazható az ózongenerátoros fertőtlenítés?

Lakásokban, gépjárművekben, ipari épületekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, öltözőkben és konditermekben, medencékben, élelmiszer tárolására használt helyiségekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozómentes környezet, a minőségi és tiszta levegő. Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú belélegzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény a kezelt területen. Kb. 30 perc elteltével már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.

 

Az ózonnal történő fertőtlenítés előnyei:

 

- 99%-os hatékonysággal számol le a kórokozókkal, élősködőkkel, kellemetlen szagokkal.

- Gáz halmazállapotának köszönhetően a kezelt terület minden pontjába, még az elérhetetlen részekbe is eljut.

- Fertőtleníti a levegőt és a különböző felületeket.

- Nem marad vegyszermaradvány, csak friss, tiszta, oxigén dús levegő.

 

További részletekért és ózongenerátoros karbantartás igényléséért keressen minket a 06-20-998-74-84 telefonszámon!
Cikk képek: