Cikkek

  • A hőszivattyúk a levegőben lévő kimeríthetetlen energiát használják fel: ezért a A RES-irányelv a megújuló energiát használó rendszerekként azonosítja őket. Ezért a fűtésre, légkondicionálásra és használati melegvíz-ellátásra szolgáló hőszivattyú a legmegfelelőbb, leghatékonyabb és legkedvezőbb megoldás a piacon.

  • A hővisszanyerő szellőzés tiszta és egyszerű technológia, amely nagy kényelmet és megtakarításokat kínál: lehetővé teszi a higiénikus mikroklíma megteremtését az egész otthonban, ötvözve a kényelmet, az épületek védelmét és az energiahatékonyságot.

  • Tekno Point Ginevra

    A Ginevra egy ultravékony, DC Inverteres fan-coil, amelyet a csökkentett vastagság és zajszint, valamint a modern kialakítás jellemez, így tökéletesen alkalmas az újonnan épített vagy felújított épületekbe.

  • Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Tekno Point Klíma Kft-nél nyári leállás lesz 08.14-től 08.20-ig. Kérjük, hogy megrendeléseiket 2023.08.08. kedd délutánig adják le, hogy a kiszállításokat is időben teljesíteni tudjuk!

  • Kiemelkedő műszaki érzékkel és szervezni tudással keresünk munkatársat, elsősorban - de nem kizárólag - raktározási/logisztikai, szervizelési munkavégzésre és az ehhez kapcsolódó adminisztrációs feladatok számítógépes feldolgozására.

Oldalak