Klímatechnika

Tekno Point légkondicionáló rendszerek: minőségi és technológiai szempontból is a legjobb megoldást nyújtják lakossági és kereskedelmi használatra egyaránt.

Tovább
Szellőzéstechnika

A Tekno Point által forgalmazott minőségi átfogó szellőzéstechnikai rendszerek hozzájárulnak a jobb levegőminőség eléréséhez a lakó-, kereskedelmi- és ipari egységekben.

Tovább
Fűtéstechnika

Ügyfeleink igényeinek megfelelően széles termékskálával állunk rendelkezésre: gázkazánok, szolár panelek, hőszivattyúk és padlófűtés rendszerek.

Tovább
Központi porszívó

A központi porszívó rendszer az egyetlen, amely kijuttatja a helyiségből a port és a szennyeződéseket. Ennél jobb és alaposabb megoldás nem létezik. 

Tovább
Kapuautomatika

Garázskapuk,ipari kapuk,sorompók,forgalmazása - telepítése nagy szakértelemmel. Nyíló- és tolókapu berendezések, Európa vezető kapuautomatika gyártójától.

Tovább
Megújuló energia

Új koncepciónk a megújuló energiaforrások alkalmazása földünk védelme érdekében! Hiszen "A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön."

Tovább
Vízoldali termékek

Fűtési rendszerekhez kapcsolódó vízszerelési segédanyagok.

Tovább

Legújabb cikkek

  • Csepeli telephellyel rendelkező, dinamikusan fejlődő cégünk megbízható, klíma- és hőszivattyú szerelésben, telepítésben és szervizelésben gyakorlattal rendelkező kollégát keres hosszú távra.

  • Budapest XXI. kerületében található, dinamikusan fejlődő, nagykereskedelemmel foglalkozó cégünk önállóan dolgozni tudó, hosszútávú együttműködésben gondolkodó klímaszerelőt keres.

  • Elindult a Lakásfelújítási Támogatás!
    Januártól egy legfeljebb hárommillió forintos, lakásfelújításra fordítható támogatásra tehetnek szert a gyermeket nevelő családok. Ezen támogatás fordítható egy adott berendezés, vagy rendszer vásárlására és a szerelés költségeire is egyaránt.