Párátlanító... nem csak egy átlagos háztartási gép!

 

 

 

Páramentesítő berendezések - otthonunk komfortjának megőrzése érdekében! 

 

 

 

A pincebeázás és a csőtörés extrém esetek, de nem csak ekkor javasolt a páramentesítő használata. Lehet akár újépítésű lakás, vagy régi építésű családi ház, a penész mindenütt jelentkezhet. 
A fürdéssel, főzéssel, mosással és még a kilégzéssel is egy átlagos család akár 10 liter párát is képes termelni. A nagyon jól záródó ajtókon és ablakokon keresztül nem távozik a nedvesség, így kénytelenek vagyunk szellőztetni,
amit a hideg időszakokban jól megérezhetünk a pénztárcánkon, ugyanis a hő is távozik a lakásból.
A nagy páratartalom tökéletes közeg a spóráknak és a bacilusoknak, amelyek így könnyen tudnak szaporodni. Utólag már sokkal nehezebb eltűntetni őket, mint előre felkészülni és gondoskodni a háztartásunk megfelelő páratartalmáról.

 

 


De nem csak ott fontos a párátlanítás, ahol már látszódnak a jelei, hiszen a fa nyílászárók, bútorok, parketta és lambéria miatt nem mindenhol vesszük észre a párakicsapódást.
Pedig ott van és a probléma sokkal komolyabb is lehet. A magas páratartalom és a penészgomba allergiás reakciókat is kiválthat, tüdő és légúti megbetegedésekhez vezethet. 

Ezért mindenképp javasolt egy profi páramentesítő gép beszerzése, hiszen senki nem szeretné, hogy otthonában megüljön a penészgomba és a salétromosodás.

 

A párátlanító előnyei:

Egészséges és tiszta légkör

Halk működés

Pénztárcabarát fogyasztás

Folyamatás párátlanítás, időzítő

Ruhaszárítás mód (egyes készülékeknél cipőszárítás funkció is)

Termékeink ezeket a szempontokat figyelembe véve minden igényt kielégítenek és a legmegfelelőbb választás az otthoni párátlanításra:
Páramentesítő készülékeink