Ipari porszívók

Perfetto Ipari központi porszívó:

A három fázisú Perfetto porszívó gépcsalád főbb jellemzői:
- praktikus,
- egyszerű használni,
- energiatakarékos,
- karbantartási költsége alacsony.
A Perfetto porszívórendszer részei: Vákuum szívómodul és a hozzá kapcsolódó szemétszeparátor. A nagy teljesítményű Perfetto lehetővé teszi, hogy egy időben akár 14 felhasználó is dolgozzon.

Porszívó vákuum modul:

 


Minden vákuum modul hangszigetelt. A modulokon található elektromos kijelzőről leolvasható a gép állapota. Ezen kívül az automatikus vákuumszabályzású modulok SOFT START, azaz finom indítás funkcióval rendelkeznek. Így a modul élettartama hosszabb és mindig biztosítható a megfelelő szívóerő.
A vákuum modulon található kijelző az alábbi információkat mutatja:

a motor áramfelvétele - (Amper)
a folyamatos használat maximális ideje
munkaórák száma
motortér hőmérséklete
vákuum erőssége - (mBar)

Ha a rendszerbe 2 vagy 3 vákuum modult kapcsolunk, az egyik modul mindig automata vákuumszabályozással rendelkezik, míg a többi manuális vákuumszabályozású.
A rendszer csak ezzel a beállítással működik kifogástalanul: A rendszerben az elsődleges motor az automata vákuumszabályzással rendelkező modul, mely automatikusan szabályozza a vákuumerősséget, amíg a szívóerő el nem éri a beállított szintet.

Ha a vákuum elérte a maximális szintet, az elsődleges motor működésbe hozza a másodlagos, manuális vákuumszabályzású motort, és a beállított vákuumerősségnek megfelelően szabályozza a szívóerőt.

 

Kijelző a vákuum modulon:

Az vákuum modulon elhelyezett kijelzőn figyelemmel kísérhetjük a gép állapotát.

 

 

Szemétleválasztó:

 

A három fázisú Perfetto rendszer része a szemétleválasztó tartály (90-150 literes). A tartályban található biztonsági rendszer megakadályozza, hogy a nyomás túl magas legyen, a kiegyenlítő szelep a motor védelmét szolgálja.

Modell
CI090
LT90/B
CI090A
LT90/B öntisztítóval
CI150
LT150/B
CI150A
LT150/B öntisztítóval

A szemétleválasztó tartály öntisztítós és öntisztító nélküli kivitelben is rendelhető.
A tartályon elhelyezett kijelzőn az alábbi információk találhatók:

Portartály telítettségének szintje (százalékban)
Szűrő telítettség (százalékban)
Segédkompresszor nyomása (ontisztítás közben)
Vákuum (mBar)

Az öntisztítós szűrővel ellátott kivitel része egy időkapcsoló. Ennek segítségével meghatározhatjuk az öntisztítás idejének hosszát, a filter telítettségének függvényében.

A szemétleválasztó tartály alján két pedál van elhelyezve. A pedálokkal nyithatjuk illetve zárhatjuk a portartályt. Így valóban könnyű a tisztítás és a karbantartás.

A rendszer felépítése:További műszaki információk letöltése